Uw winkelwagen is leeg!
04-11-2019
In de wedstrijd tussen Tottenham en Everton werd de tackle van Sun Xingyi veroorzaakt door een ernstig gebroken been in de Everton-middenvelder Gomez, en de Koreanen kregen ook een rode kaart. Carragher, die in de luchtsportbal zit, zei dat het een ongeluk was waardoor Gomez zijn been brak. Wegkijkend naar de tragedie, dacht hij niet dat de tackle van Sun Xingyu een rode kaart was.   Carragher zei: "Het is absoluut geen rode kaart actie. Als het een rode kaart is, dan zal elke te..
02-08-2019
Sir Alex Ferguson neemt het op tegen Arsene Wenger, Jose Mourinho veegt tegen zowat iedereen, of Manchester City herontwikkelt zijn lawaaierige buurt tot het ongemak van de rechthebbende, gevestigde elite na de overname van Abu Dhabi.   Met Manchester City versus Liverpool bevinden we ons misschien in het epicentrum van weer een grote worsteling, zeker terwijl Pep Guardiola en Jurgen Klopp de baas blijven. Beide clubs behielden vorig seizoen hun kant van het koopje, dus het is pa..
19-04-2019
Cristiano Ronaldo eist een grote revisie bij Juventus na de shock van de Champions League-overwinning tegen Ajax.   Terwijl zijn grote rivaal Lionel Messi Manchester United kwelde en de aanwezigheid van Barcelona verzekerde in de halve finale van de competitie, gooide Juventus de leiding weg en werd terecht verslagen door de vroegrijpe jonge ploeg van Erik ten Hag.   Ronaldo, die achtereenvolgens drie Champions League-titels won met Real Madrid en in acht opeenvolgen..
20-02-2019
Federico Chiesa bevestigt dat het een van de grote protagonisten is van de lopende Serie A-campagne en is een speler die enorm wordt gewaardeerd door vele Europese topclubs, vooral in Italië, waar Juventus en Inter graag een aanpak willen volgen om zijn diensten veilig te stellen. zomer.   Juventus is al jaren verhuisd naar Chiesa en het eerste contact gaat terug tot de zomer van 2017 aan de zijlijn van de onderhandelingen voor Federico Bernardeschi, met contacten die de afgelop..
11-10-2018
Het is niet alleen Real Madrid dat zich moet aanpassen aan het leven zonder Cristiano Ronaldo.   Het nationale voetbalteam van Portugal heeft ook zonder de ster vooruit te maken gehad, omdat hij een pauze neemt van de internationale plicht na zijn transfer naar Juventus en te midden van een beschuldiging van verkrachting tegen hem.   Ronaldo is niet meer opgeroepen voor het nationale team sinds het WK, en de Portugese voetbalfederatie heeft al gezegd dat hij later di..
03-09-2018
Real Madrid's Braziliaanse tiener Vinicius Jr voelde de donkere kant van de rivaliteit van zijn club met Atletico Madrid toen hij werd gebeten door een tegenstander na tweemaal te hebben gescoord in een derbywedstrijd reserve-team op zondag.   Vinicius, 18, verhuisde naar Real in juni een jaar na de ondertekening van de Braziliaanse reuzen Flamengo voor € 42 miljoen, maar was niet in staat om in het eerste team te komen en speelde voor hun reservezijde Real Madrid Castilla in d..
23-08-2018
TURIN, Italië - Voor Cristiano Ronaldo was het "noodlot" om lid te worden van Juventus terwijl hij probeert om slechts de tweede speler te worden die de Champions League wint met drie verschillende clubs.   Ronaldo verhuisde van Real Madrid naar Juventus in het off-season in een Serie A record 112 miljoen euro (toen $ 131,5 miljoen) deal.   "Er zijn dingen in het leven die lijken te worden gedicteerd door het lot en in dit geval was het zo," zei Ronaldo in een inter..
03-08-2018
De president van Real Madrid, Florentino Perez, zal de laatste dagen een definitieve take-it-or-leave-it-aanbieding doen aan Chelsea voor Eden Hazard, aldus Don Balon.     De Europese kampioenen zijn echter nog niet klaar om kennis te maken met het wereldrecord van € 235m van de Blues voor de Belg.   Perez hoopt dat Chelsea bereid is om zaken te doen zodra een concreet bod is ingediend.     Het aanbod zal ongeveer € 180 miljoen zijn..
SITE MAP
 • Klaveren 2019-20
 • Klaveren Kind 2019-20
 • Nationaal team 2018
 • Nationaal team Kind 2018
 • Klaveren Dames 2019-20
 • Klaveren 2018-19
 • Klaveren Kind 2018-19
 • Klaveren Ladies 2018-19
 • Klaveren 2017-18
 • Klaveren Kind 2017-18
 • Klaveren Dames 2017-18