Uw winkelwagen is leeg!

Verzenden & retourneren

TERUGSTUURBELEID

Uw tevredenheid is gegarandeerd wanneer u www.voetbaltenuekind.com verkoopt. Merchandise kan teruggestuurd worden naar een foutieve uitwisseling zolang een aanvraag binnen 5 dagen na de datum waarop u uw goederen ontvangt, wordt ingediend. Merchandise kan teruggestuurd worden voor een terugbetaling of winkel krediet indien de goederen nooit gebruikt zijn als een aanvraag binnen 5 dagen vanaf de datum waarop u het ontvangt. U kunt een vergoeding voor terugbetalingen gebruiken.

We testen onze producten voordat ze te koop aangeboden worden. We inspecteren ook elk stukje goederen voordat we bestellingen verzenden. Als u geen producten kunt gebruiken, neem dan contact met ons op, we zullen graag www.voetbaltenuekind.com niet verantwoordelijk zijn voor schade die zich voordoet op apparaten of accessoires tijdens of na gebruik.

uitwisselingen

Defecte goederen kunnen worden uitgewisseld voor hetzelfde item, zolang een aanvraag binnen 5 dagen na de datum waarop u uw goederen ontvangt, wordt ingediend. Er zijn geen uitwisselingen na deze periode van 5 dagen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Restitutie

Merchandise kan worden teruggegeven voor een volledige, altijd terugbetaling als:

1. Een aanvraag binnen 5 dagen na de datum waarop u uw goederen ontvangt.

Ontdooien Het materiaal is nog nooit gebruikt.

Drie. Alle materiële transporten, verpakkingen, handleiding (en), garantiekaart en bijbehorende accessoires, reserveonderdelen en accessoires zijn bij de retourzending inbegrepen.

April. Retour verzendkosten worden betaald door de klant.

Eventuele retourzendingen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden voor een volledige terugbetaling zijn onderhevig aan een teruggaafkosten. Een retourgeld is gratis voor alle producten die een geopend pakket hebben, of de verzending, verpakking, gebruiksaanwijzing, garantiekaart, accessoires, onderdelen en / of benodigdheden missen.

Merchandise retourneren die beschadigd zijn, worden niet geaccepteerd, geschonden, gekrast, misbruikt of ik mis de originele verpakking. In dit geval wordt geen terugbetaling of ruil vergoed en de goederen worden teruggestuurd aan de klant bij de klant. Als de klant bereid is om te betalen voor verzending, wordt de goederen weggegooid.

Houd er rekening mee dat u ervoor kunt kiezen om alle teruggekeerde artikelen terug te betalen, als we bepalen dat het passend is.

Terugbetalingen worden uitgegeven in dezelfde vorm van betaling die gewoonlijk binnen 14 dagen wordt gekocht.

Loodkoffer

1. Mis het product na het krijgen.

Ontdooien Neem contact met ons op voor meer informatie voordat u van ons koopt als u twijfelt over de grootte. Anders kunnen we uw verzoek niet accepteren, de verkeerde maat retourneren.

Drie. Dispute standaard grootte.

April. Neem contact met ons op voor meer informatie voordat u van ons koopt als u niet zeker bent van het materiaal. Anders is zijn teruggave van het fysieke verzoek verkeerd geaccepteerd.

Mei. U wilt onze producten niet.

6. De www.voetbaltenuekind.com heeft het fundamentele recht van interpretatie van ons terugkeerbeleid voorbehouden

SITE MAP
 • Klaveren 2019-20
 • Klaveren Kind 2019-20
 • Nationaal team 2018
 • Nationaal team Kind 2018
 • Klaveren Dames 2019-20
 • Klaveren 2018-19
 • Klaveren Kind 2018-19
 • Klaveren Ladies 2018-19
 • Klaveren 2017-18
 • Klaveren Kind 2017-18
 • Klaveren Dames 2017-18