Uw winkelwagen is leeg!

Tussen Juventus en Inter stelde Fiorentina de prijs voor Chiesa

20-02-2019 0
Federico Chiesa bevestigt dat het een van de grote protagonisten is van de lopende Serie A-campagne en is een speler die enorm wordt gewaardeerd door vele Europese topclubs, vooral in Italië, waar Juventus en Inter graag een aanpak willen volgen om zijn diensten veilig te stellen. zomer.
 
Juventus is al jaren verhuisd naar Chiesa en het eerste contact gaat terug tot de zomer van 2017 aan de zijlijn van de onderhandelingen voor Federico Bernardeschi, met contacten die de afgelopen maanden voortduren.
 
Aan de andere kant is er Inter: Beppe Marotta die wil voortzetten wat hij begon bij Juve en de toespraak voortzet met Federico's vader, Enrico Chiesa. De CEO van Nerazzurri wil het team versterken met twee jonge Italiaanse sterretjes: Nicolo Barella en de Fiorentina-aanvaller.
 
Volgens wat uitsluitend exclusief werd verzameld, botst het verlangen van Marotta met de wil van Fiorentina. De familie Della Valle weigerde afgelopen zomer een aanbod van bijna 50 miljoen euro van Napoli en om hun juweel te verkopen, willen ze minstens 70 miljoen. Een belangrijk figuur die klaar en voorbestemd lijkt om de sprong in kwaliteit te maken.