Uw winkelwagen is leeg!

Gebruiksvoorwaarden

Hoe gebruiken we het?

Ons hoofddoel bij het verzamelen van informatie van u is om u een efficiënte en aangepaste ervaring te bieden tijdens het gebruik van onze diensten. Dit stelt ons in staat uw online winkelervaring te verbeteren door producten en diensten te leveren die aan uw specifieke behoeften voldoen en uw gebruik van onze website meer bevredigend maken. Wij gebruiken uw informatie op een aantal manieren. We voeren bijvoorbeeld intern onderzoek naar de demografie, interesses en gebruik van de gebruiker om u beter te begrijpen en te kunnen bedienen. We kunnen ook uw informatie gebruiken om informatie aan u te leveren die in sommige gevallen gericht is op uw belangen.


Hoe beschermen wij uw informatie?

Onze website maakt gebruik van industriële standaardtechnologie en inspanningen om de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te beschermen. Deze omvatten beveiligde servers en firewalls. Alle gebruikersgegevens die we verzamelen zijn beschermd tegen onbevoegde toegang. Alleen geautoriseerde medewerkers die de informatie nodig hebben om een ​​specifieke baan te vervullen, krijgen toegang tot deze informatie.


Order Acceptance

Houd er rekening mee dat er bepaalde bestellingen kunnen zijn die we niet kunnen accepteren en moeten annuleren. Wij behouden ons het recht voor om, om welke reden dan ook, te weigeren of te annuleren. Sommige situaties die kunnen leiden tot het annuleren van uw bestelling, bevatten beperkingen op beschikbare hoeveelheden, onjuistheden of fouten in product- of prijsinformatie of problemen die door onze afdeling voor krediet- en fraudebestrijding zijn geïdentificeerd. We kunnen ook aanvullende verificaties of informatie aanvragen voordat u een bestelling accepteert. Wij nemen contact met u op als alle of een deel van uw bestelling is geannuleerd of als u extra informatie nodig heeft om uw bestelling te accepteren.


Overmacht

De Verkopers zullen niet aansprakelijk worden gesteld voor de vertraging bij verzending of niet-levering van de goederen door oorlog, aardbeving, ernstige overstroming, brand en andere overmacht veroorzaakt door beide partijen. De Verkopers zullen de Kopers echter per fax / telex onmiddellijk adviseren en binnen veertien dagen daarna door middel van luchtpost aan de Kopers voor hun aanvaarding een certificaat afgeven die door de bevoegde autoriteiten is afgegeven van de plaats waar het ongeval optreedt als bewijs daarvan . Onder dergelijke omstandigheden zijn de Verkopers nog steeds verplicht alle nodige maatregelen te nemen om de levering van de goederen te versnellen. Indien de late levering meer dan tien weken bedraagt, hebben de Kopers het recht om dit Contract te annuleren.


Algemeen

Deze Overeenkomst staat voor de volledige overeenkomst tussen de partijen en vervangt alle eerdere overeenkomsten en vertegenwoordigingen tussen hen. Rubrieken die in deze gebruiksvoorwaarden worden gebruikt, zijn uitsluitend bedoeld als referentie doeleinden en definiëren of beperken de omvang van de sectie op geen enkele wijze. Indien een bepaling van deze Overeenkomst om welke reden dan ook niet afdwingbaar is, wordt deze bepaling alleen hervormd voor zover dat nodig is om het uitvoerbaar te maken en de overige bepalingen van deze Overeenkomst blijven volledig van kracht. Het falen van de Vennootschap om te handelen met betrekking tot een inbreuk op deze Overeenkomst door u of anderen vormt geen afwijking en beperkt de Vennootschapsrechten niet ten aanzien van dergelijke inbreuken of latere inbreuken.

SITE MAP
  • Klaveren 2018-19
  • Klaveren Kind 2018-19
  • Nationaal team 2018
  • Nationaal team Kind 2018
  • Klaveren Ladies 2018-19
  • Klaveren 2017-18
  • Klaveren Kind 2017-18
  • Klaveren Dames 2017-18