Uw winkelwagen is leeg!

Furious Cristiano Ronaldo maakt Juventus transfervereisten na de

19-04-2019 0
Cristiano Ronaldo eist een grote revisie bij Juventus na de shock van de Champions League-overwinning tegen Ajax.
 
Terwijl zijn grote rivaal Lionel Messi Manchester United kwelde en de aanwezigheid van Barcelona verzekerde in de halve finale van de competitie, gooide Juventus de leiding weg en werd terecht verslagen door de vroegrijpe jonge ploeg van Erik ten Hag.
 
Ronaldo, die achtereenvolgens drie Champions League-titels won met Real Madrid en in acht opeenvolgende halve finales verscheen, is volgens Gazzetta dello Sport furieus over Juve's capitulatie en ontevreden over de rigide tactiek van Max Allegri.
 
De komst van de 34-jarige vorige zomer, voor een bedrag van € 112 miljoen, zou naar verwachting Juventus 'aanwezigheid in de laatste fase van de competitie garanderen en na zijn hattrick in de vorige ronde tegen Atletico Madrid leek het alsof zijn ondertekening zou onmiddellijk Europese dividenden opleveren.
 
Verslag op dinsdag heeft echter het Portugese icoon verlaten dat verwoest is door zijn moeder en onthult 'Hij was erg bedroefd. Hij had graag naar de finale willen gaan. Hij zal daar zijn voor de volgende. Wat zei hij tegen mij? 'Mam, ik maak geen wonderen'. '
 
Ronaldo verwacht nu dat de hiërarchie van Juventus toezicht zal houden op een belangrijk herstelproces in de zomer om het peloton en de vergrijzing te ondersteunen. Paulo Dybala kan voor maximaal € 100 miljoen worden verkocht, ironisch genoeg om een ​​actie te financieren voor de speler genaamd 'de nieuwe Ronaldo', Benfica's Joao Felix.
 
De scorer van Dinsdag midweek-nederlaag Matthijs de Ligt staat ook hoog op Juve's gezochte lijst, evenals Lyon's all-action middenvelder Tanguy Ndombele die ook gewild is door Manchester City en Chelsea.
 
Wie aan het begin van het volgende seizoen aan het Juventus-roer staat, blijft intussen een onderwerp van intense speculatie met Allegri, die deze week voor crunch-gesprekken is, ondanks dat de 51-jarige volhoudt dat hij de steun van de club behoudt.
 
Antonio Conte, die na zijn ontslag door Chelsea een seizoenabatical heeft genoten, is verbonden met een terugkeer naar de Turijnse reuzen en heeft bevestigd dat hij van plan is om onmiddellijk terug te keren naar het management.
 
'Ik weet nog steeds niet waar ik heen zal gaan,' vertelde hij talkshow 'E poi c'è Cattelan', in een aflevering die donderdagavond te zien zal zijn.
 
'Maar ik zal zeker een team kiezen dat een project heeft dat me overtuigt.'