Uw winkelwagen is leeg!

Echte tiener Vinicius gebeten door Atletico-speler in de reserve

03-09-2018 0
Real Madrid's Braziliaanse tiener Vinicius Jr voelde de donkere kant van de rivaliteit van zijn club met Atletico Madrid toen hij werd gebeten door een tegenstander na tweemaal te hebben gescoord in een derbywedstrijd reserve-team op zondag.
 
Vinicius, 18, verhuisde naar Real in juni een jaar na de ondertekening van de Braziliaanse reuzen Flamengo voor € 42 miljoen, maar was niet in staat om in het eerste team te komen en speelde voor hun reservezijde Real Madrid Castilla in de geregionaliseerde derde divisie van Spanje.
 
Hij scoorde beide doelpunten van Real in de derby, die 2-2 eindigde goedkope voetbalshirts, maar botste met Atletico Madrid B's aanvoerder Tachi, die probeerde zijn tanden in de rug van het hoofd van de Braziliaan te laten zakken terwijl het paar door de bal rolde.
 
Tachi ontsnapte aan een rode kaart en kreeg alleen een boeking voor het incident terwijl Vinicius ook een gele kaart pakte voor afwijkende meningen.
 
Barcelona voorwaarts Luis Suarez is berucht om het bijten van tegenstanders bij drie gelegenheden tijdens het spelen voor Ajax, Liverpool en Uruguay, hoewel hij het niet meer heeft gedaan sinds hij in 2014 lid werd van de Catalaanse club.