Uw winkelwagen is leeg!

Die fout is geen rode kaart actie, niet opzettelijk

04-11-2019 0
In de wedstrijd tussen Tottenham en Everton werd de tackle van Sun Xingyi veroorzaakt door een ernstig gebroken been in de Everton-middenvelder Gomez, en de Koreanen kregen ook een rode kaart. Carragher, die in de luchtsportbal zit, zei dat het een ongeluk was waardoor Gomez zijn been brak. Wegkijkend naar de tragedie, dacht hij niet dat de tackle van Sun Xingyu een rode kaart was.
 
Carragher zei: "Het is absoluut geen rode kaart actie. Als het een rode kaart is, dan zal elke technische actie andere spelers bedreigen. Maar in het geval van een dergelijke ernstige blessure kon Sun Xingzhen de bal niet raken en maakte het. Een dergelijke actie veroorzaakte een rode kaartstraf. Ik heb hem nooit bekritiseerd vanwege de tackle van de speler. Mijn been was gewond, maar ik denk niet dat Lucas Neal mijn been opzettelijk heeft gebroken. "
 
"Een paar jaar geleden deed ik ook een vreselijke tackle voor Nani. Gelukkig had hij geen gebroken been. Weinig mensen willen hun tegenstanders opzettelijk pijn doen. Een slechte fout zal waarschijnlijk de hele carrière van een speler verpesten. Wanneer een dergelijke situatie op een persoon valt, zullen onze emoties slecht aanvoelen. "