Uw winkelwagen is leeg!

Liverpool en Manchester City maakt Community Shield des te aantr

02-08-2019 0
Sir Alex Ferguson neemt het op tegen Arsene Wenger, Jose Mourinho veegt tegen zowat iedereen, of Manchester City herontwikkelt zijn lawaaierige buurt tot het ongemak van de rechthebbende, gevestigde elite na de overname van Abu Dhabi.
 
Met Manchester City versus Liverpool bevinden we ons misschien in het epicentrum van weer een grote worsteling, zeker terwijl Pep Guardiola en Jurgen Klopp de baas blijven. Beide clubs behielden vorig seizoen hun kant van het koopje, dus het is passend dat ze een snelle gelegenheid krijgen om zichzelf opnieuw bekend te maken met het meest formidabele obstakel voor hun jacht op trofeeën dit weekend in Wembley.
 
Stad ontkende Liverpool spannend waar ze het meest naar verlangden, terwijl de droogte van de Anfield-titel zich voortzette, terwijl de Engelse kampioenen begerig staarden naar het succes van de Merseysiders Champions League en de wereldwijde adulation en PR-fiesta die het met zich meebracht.
 
Bied Klopp en Guardiola aan wat de ander in mei en juni omhoog hield aan het einde van deze campagne en het paar zou waarschijnlijk de deal doen als ze elkaar een hand geven voordat ze in het Community Shield beginnen.
 
Buiten het veld is het concurrentievermogen niet zonder af en toe vijandigheid. Stadssympathisanten zullen de douche van bierblikjes bij hun vijandige Anfield-escort naar de Champions League-wedstrijd in 2018 niet vergeten, en het kamp in Liverpool zal beweren dat het morele hoge terrein is verlaten toen het stadspersoneel vrolijk en omstreden werd gefilmd over de kwellingen van hun rivalen na het winnen van de Premier League van vorig seizoen.
 
De schaduw van Financial Fair Play betekent ook, terwijl er respect is voor de stijl waarin City hun club heeft gebouwd - de infrastructuur zo veel als de majesteit van het buitengewone team van Guardiola - de onvrede van Anfield zal blijven hangen totdat Fifa, Uefa en de Premier League eindigen hun onderzoek naar het overtreden van regels.
 
Het zorgt voor een rivaliteit van tegenstrijdigheden; als de leidinggevenden van elke club samen dineren in de Wembley-boxen, is het niet moeilijk om een ​​starter van geïnstitutionaliseerde verdenking voor te stellen, gevolgd door een hoofdgerecht van onbeschaamde bewondering voor sportieve excellentie.
 
Voor alle kwesties zijn de relaties tussen de managers of spelers onbesmet gebleven. Op modder- en laarzenniveau moet er nog een brandgevaar gebeuren dat overeenkomt met Roy Keane die gromt naar Patrick Vieira.
 
Het was veelzeggend dat toen kapitein Jordan Henderson uit Liverpool werd uitgenodigd om zijn mening te geven over de post-titelvideo van de stad die de mishandelingen van de Merseyside-club bespot, hij zei dat hij dit niet had gezien of had geweten.
 
"Eerst heb ik het gehoord," zei hij.
 
Tactvolle diplomatie, misschien, maar er is geen vermomming van het aanzien waarin Henderson de kampioenen bezit. Hij beschouwt sommige stadsterren als goede vrienden.