Uw winkelwagen is leeg!

Cristiano Ronaldo zegt dat verhuizing naar Juventus 'lot' was

23-08-2018 0
TURIN, Italië - Voor Cristiano Ronaldo was het "noodlot" om lid te worden van Juventus terwijl hij probeert om slechts de tweede speler te worden die de Champions League wint met drie verschillende clubs.
 
Ronaldo verhuisde van Real Madrid naar Juventus in het off-season in een Serie A record 112 miljoen euro (toen $ 131,5 miljoen) deal.
 
"Er zijn dingen in het leven die lijken te worden gedicteerd door het lot en in dit geval was het zo," zei Ronaldo in een interview met de DAZN-streamingdienst. "Ik had nooit verwacht in dit team te spelen, maar sommige dingen gebeuren natuurlijk." Voor mij was het een gemakkelijke beslissing, wat in Madrid werd gedaan, is ongelooflijk, ik heb alles gewonnen, mijn familie woont daar, maar het is een deel van het verleden. om te proberen het verhaal in deze club te schrijven. "
 
Ronaldo kon niet scoren op zijn competitiedebuut voor Juventus, maar het team won zaterdag nog steeds met 3-2 op Chievo Verona.
 
Toch waren er positieve signalen dat Ronaldo een aantal kansen kreeg en goed in contact kwam met zijn nieuwe teamgenoten.
 
"Ik ben heel blij, het team is sterk en Juve is, zoals iedereen weet, een van de beste clubs ter wereld," zei Ronaldo. "Ik hou van hoe ze trainen, hun mentaliteit, ze hebben speciale methoden, ze zijn heel, erg professioneel en daarom voel ik me goed."
 
Juventus won zeven Straight Serie A-titels en vier Straight League en Cup-doubles, maar won uiteindelijk de Champions League in 1996. Ronaldo heeft vijf keer het Europese topclubtoernooi gewonnen, waaronder vier van de laatste vijf, en heeft ook een wedstrijdrecord 120 behaald. doelen.
 
De Portugese aanvaller won eerst de trofee met Manchester United in 2008. Clarence Seedorf is de enige speler die het met drie verschillende clubs heeft gewonnen.
 
"Ik wil de Champions League winnen met Juventus", zei Ronaldo. "We zullen ons daarop concentreren, met mijn teamgenoten, maar zonder erover te obsederen. We zullen stap voor stap gaan en dan zullen we zien of dit dit jaar, volgend jaar of het jaar daarna is."
 
Een andere overwinning in de Champions League zou hem ook in Francisco "Paco" Gento zien spelen als spelers die Europa's elite clubcompetitie zes keer een record hebben gewonnen. Gento deed het tussen 1956 en 1966.
 
Ronaldo scoorde vorig seizoen een van de beste doelpunten in de Champions League-geschiedenis tegen Juventus in Turijn - een spectaculair bovenloopdoel dat hem een ​​staande ovatie opleverde van de fans van het Italiaanse team.
 
En de 33-jarige toegegeven dat speelde een rol in zijn besluit om te verhuizen naar Turijn.
 
"De kleine details maken het grote verschil aan het eind van de dag, dus ik zou zeggen dat wat ik in het stadion zag hielp, om eerlijk te zijn," zei Ronaldo. "(Het was naar mijn mening het beste doel in mijn carrière tot nu toe. En, natuurlijk, toen de mensen me in het stadion begonnen te applaudisseren, dacht ik 'Wauw'.
 
"(Het) verraste me veel, want dit is nog nooit gebeurd in mijn leven, dus het was een ongelooflijk moment."